Baanbrekers reikt in november voor het eerst de Participatieprijs uit. Ook partners en klanten van WML Facilitair zijn genomineerd!

Baanbrekers doet dit om personen, bedrijven en organisaties en projecten in het zonnetje te zetten. het gaat er hierbij om dat er net dat stapje extra wordt gezet om ervoor te zorgen dat werken en meedoen voor iedereen mogelijk wordt.

Drie prijzen
“Eigenlijk reiken we drie Participatieprijzen uit”, vertelt Ahmed Kansouh, directeur van Baanbrekers. “We hebben een prijs voor de Participatiepersoon, de Participatieploeg en het Participatieproject van 2018. We hebben per categorie drie genomineerden. En iedereen kan meebepalen wie er in de prijzen valt. Van maandag 1 oktober a.s. tot en met de Dag van Respect – dat is zaterdag 10 november a.s. – kan er namelijk door iedereen worden gestemd op een speciale website: www.participatieprijs.nl. De genomineerde met de meeste stemmen, krijgt uiteindelijk de prijs.”

Wie zijn er genomineerd?

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PERSOON:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PLOEG:

IN DE CATEGORIE PARTICIPATIE | PROJECT:

Breng je stem uit op https://www.participatieprijs.nl/breng-je-stem-uit/

Deel dit bericht: