Icoon WML Facilitair.Schone kantoren. Schone toiletten. Schone gangen. Schone klaslokalen. Schone productieruimten. Schone kantines. Schone magazijnen. Schone huizen. Schone ramen. Het spreekt voor zich dat het goed toeven is in een schone werk- en leefomgeving.

Schoonmaken door professionals
Goed schoonmaken is echter nooit vanzelfsprekend. Dat moet je overlaten aan professionals. WML Facilitair is zo’n professional.

SCHOON

Schoonmakers in actie
WML Facilitair beschikt over enthousiaste, vakgeschoolde schoonmakers. Hun werk mag ècht worden gezien. Sterker nog: zij worden zelf gezien. Deze medewerkers werken vaak tijdens kantooruren. Dat is een opmerkelijke en bijzonder succesvolle werkwijze. Zo betekent het dat u de schoonmakers persoonlijk kunt aanspreken. Het is een bewezen feit dat er netter wordt omgegaan met de werk- en leefomgeving als de schoonmakers in actie te zien zijn. Natuurlijk werken de schoonmakers van WML Facilitair als u dat wilt ook na kantooruren. Uw wens is hierbij het uitgangspunt.

Breed inzetbaar
WML Facilitair is breed inzetbaar. In principe maken wij alles schoon. Op schoonmaakgebied houden we ons onder meer bezig met:

  • Onderhoudsplanning
  • Onderhoudsadvisering
  • Schoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging

Continu verbeteren
We werken continu aan verbetering van onze schoonmaakdienstverlening. Schoonmaken is mensenwerk. Daarom is het erg belangrijk om te investeren in onze mensen. Zo houden we de vakkennis en vakvaardigheden van onze medewerkers goed op peil door regelmatig opleidingen en bijscholingen aan te bieden. En dat werpt zijn vruchten weer af voor u als opdrachtgever.

WML Facilitair - Schoonmaak
Apparatuur en technieken
De schoonmakers van WML Facilitair werken met de modernste apparatuur, hulpmiddelen en technieken. Bij ons staan continuïteit, kwaliteit, veiligheid en oog voor het milieu hoog in het vaandel.

Algemene voorwaarden
Voor al onze schoonmaak- en service-opdrachten hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Op al onze schoonmaak- en servicewerkzaamheden zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. U treft onze algemene voorwaarden op een speciale pagina van deze website. Natuurlijk willen we u de algemene voorwaarden op verzoek ook per post toesturen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.