WML Facilitair is een 100% dochteronderneming van Baanbrekers. WML Facilitair combineert moderne werkwijzen met gedegen vakmanschap. Kwaliteit en een dienstverlenende manier van werken staan hierbij voorop. Ons team van medewerkers bestaat uit zowel mensen met als zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze mix van medewerkers, kunnen wij goede kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Tevens dragen wij hiermee een steentje bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), alsmede voor onze opdrachtgevers.

Ambassadeur van de organisatie
Iedere medewerker van WML Facilitair is ambassadeur van de organisatie. Wij investeren dan ook in onze mensen. Met regelmatige bijscholingen houden wij de vakkennis en vakvaardigheden op peil. Zo kunt u altijd rekenen op professionele resultaten, voor wat voor werkzaamheden u ons ook inschakelt.

Professioneel met maatschappelijke taak

  • WML Facilitair is een professionele onderneming met een maatschappelijke taak.
  • Wij zijn een organisatie die werkt vanuit de klantbehoefte.
  • Wij zijn een allround facilitaire aanbieder.
  • Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van groen, schoonmaak en toezicht met één aanspreekpunt.
  • Wij verbeteren onze kwaliteit continu door goed opgeleid en vast personeel.
  • Wij zijn een klantenpartner. U kunt op een unieke wijze maatschappelijk verantwoord opereren door gebruik te maken van een organisatie die, naast een marktconforme prijs, een hoogwaardig dienstenpakket aanbiedt met vaste, enthousiaste en goed opgeleide groep van medewerkers.