Logo beveiligingDe medewerkers van WML Facilitair toezicht vormen onze ‘sterke arm’. Deze medewerkers zijn actief op het gebied van surveilleren, signaleren en toezicht. U kunt ze ook inzetten voor receptiediensten, baliediensten en portiersdiensten. Natuurlijk staan zij hun mannetje als het gaat om toegangscontrole, fietsenstallingsbeheer, verkeersregelaarsdienstverlening, mobiele surveillance en meldkamerdienstverlening.

Toezicht

Sterk in de schoenen
Onze toezichtmedewerkers staan sterk in hun schoenen. Het is hun taak om toezicht te houden, zowel in de openbare ruimte als bij organisaties, instellingen en bedrijven. Al onze medewerkers hebben een gedegen training en opleiding achter de rug. Ook scholen wij onze toezichtmedewerkers continu bij op het gebied van crisisinterventie, conflicthantering, bedrijfshulpverlening, EHBO, verkeersregelaarscertificering. Zo zorgen we ervoor dat de vakkennis helemaal actueel blijft.

Heldere aanpak
De toezichtmedewerkers van WML Facilitair werken met de modernste inzichten, hulpmiddelen en technieken. Dit gekoppeld aan een flinke dosis enthousiasme staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. WML Facilitair gelooft in duidelijkheid. Wij werken met heldere contracten en afspraken. Uw eisen en wensen zijn het uitgangspunt voor het maken van deze werkafspraken. Door deze aanpak voorkomen wij onaangename verrassingen.