Icoon WML Facilitair.Het belang van een goed ontworpen, aangelegde en onderhouden groenvoorziening is hiermee een feit. De groenprofessionals van WML Facilitair willen u hierbij graag van dienst zijn. Onze groene vingers komen met plezier voor u in actie!

Advies en ontwerp
WML Facilitair adviseert u graag over alle mogelijkheden op groengebied. Denk hierbij aan: beplanting, (sier)bestrating, decoratieve tuinelementen en vijvers. Natuurlijk houden wij de trends en ontwikkelingen op groengebied nauwlettend in de gaten. Na het advies volgt het ontwerp. Uw wensen worden vertaald in een uitvoerbaar ontwerp.

Aanleg en onderhoud
De groenmedewerkers en stratenmakers van WML Facilitair zijn dagelijks actief met de aanleg en het totaalonderhoud van groenvoorzieningen voor onder meer bedrijven, gemeenten, scholen, stichtingen, instellingen, pretparken en particulieren. Ook sportverenigingen weten het zorgeloze aspect van uitbesteden van groenwerkzaamheden aan WML Facilitair te waarderen. Zo tekenen wij steeds vaker voor het totaalonderhoud van complete sportcomplexen.

Heldere aanpak
WML Facilitair gelooft in duidelijkheid. Wij werken met heldere onderhoudscontracten en op verzoek met beeld-kwaliteitsbestekken. Door deze aanpak voorkomen wij onaangename verrassingen. Het groenonderhoud wordt hierdoor nog zorgelozer. Alle groenmedewerkers zijn gedegen opgeleid. Hun kennis wordt regelmatig opgefrist en uitgebreid door het volgen van trainingen en bijscholing. WML Facilitair werkt met de modernste apparatuur, hulpmiddelen en technieken.

WML Facilitair - Groen

Apparatuur en technieken
De groenmedewerkers van WML Facilitair werken met de modernste apparatuur, hulpmiddelen en technieken. Bij ons staan continuïteit, kwaliteit, veiligheid en oog voor het milieu hoog in het vaandel.

Algemene voorwaarden
Op al onze groenwerkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.