Medewerkers van WML Facilitair en Baanbrekers staken de handen uit de mouwen tijdens NLDoet.

Medewerkers van WML Facilitair en Baanbrekers staken op vrijdag 9 maart jl. de handen flink uit de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLDoet. Het is niet voor de eerste keer dat we in actie kwamen tijdens NLDoet. Dit jaar is de tuin van zorgcentrum Elzenhoven in Sprang-Capelle onder handen genomen. Het was de wens van de medewerkers van dit zorgcentrum dat de tuin er weer pico bello bij zou komen te liggen, zodat de bewoners straks weer bij goed weer kunnen genieten van een verzorgde tuin. De vrijwilligers van WML Facilitair en Baanbrekers hebben plantvakken leeggehaald en ervoor gezorgd dat er nieuwe planten zijn aangeplant. Verder zijn terrastegels algenvrij gemaakt en vensterbanken en buitenmeubilair gereinigd. Het was fijn en dankbaar werken voor de bewoners van Elzenhoven.

De club vrijwilligers van WML Facilitair en Baanbrekers die de handen uit de mouwen stak tijdens NLDoet.

De club vrijwilligers van WML Facilitair en Baanbrekers die de handen uit de mouwen stak tijdens NLDoet.

Tip:
Bekijk ook het filmpje.

Deel dit bericht: