De schoonmakers bij Balade hebben afgelopen week geproost op de verlenging van het schoonmaakcontract. Casade heeft het contract voor de schoonmaak met maar liefst 5 jaar verlengd.

De schoonmakers van WML Facilitair werken al sinds 2012 in Balade. Balade is een multifunctioneel gebouw. Er vinden kruisbestuivingen tussen wonen, welzijn, zorg, onderwijs en kinderopvang plaats. Het gebouw is een ontmoetingsplek voor (wijk)bewoners onderling, bewoners en organisaties.

De medewerkers van WML Facilitair zorgen dagelijks voor de schoonmaak van de algemene ruimtes en kantoren. Doordat zij dit de afgelopen jaren zo goed hebben gedaan, is het contract verlengd. Bij het schoonmaakteam van Balade  is altijd ruimte voor één leerwerkplek voor medewerkers die het vak nog moeten leren of mensen die in een re-integratietraject zitten.

Deel dit bericht: