De afgelopen maanden hebben de medewerkers van WML Facilitair zich ingezet voor verschillende opleidingen. Opleiden en je blijven ontwikkelen vinden we namelijk erg belangrijk bij WML Facilitair. Op deze manier houden we onze medewerkers scherp en blijven we onze vakkennis verbeteren. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om bezig te zijn met het leren van nieuwe dingen.

Onze medewerkers leren graag, dat blijkt wel uit het aantal deelnemers aan de verschillende cursussen en opleidingen. Hun grote inzet en doorzettingsvermogen wordt beloond. Afgelopen maanden hebben negentien medewerkers van de schoonmaak afdeling hun diploma basis schoonmaken gehaald. Acht medewerkers van de afdeling groen hebben de Entree opleiding Groen afgerond die verzorgd werd door Helicon.

Een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn!

groen niveau 1 2016 SVS uitreiking september 16

Deel dit bericht: