De gemeentewerf van de gemeente Waalwijk ligt sinds enkele jaren naast WML Facilitair. Wij zijn dus al even buren, maar eigenlijk zijn we nog niet eerder bij elkaar op bezoek geweest. Daar is gisteren verandering in gekomen. De drie teams van de gemeente Waalwijk die zich bezig houden met de openbare ruimte zijn op bezoek geweest bij WML Facilitair en Baanbrekers.

WML Facilitair verzorgt voor de gemeente Waalwijk de schoonmaak van de gemeentewerf en het stadskantoor. Ook wordt een deel van het gemeentelijk groen onderhouden door de groenmedewerkers van WML Facilitair. Er is dus al een intensieve samenwerking met de gemeente. Dat maakt het extra leuk om elkaar nog beter te leren kennen!

Helaas was er niet heel veel tijd voor een uitgebreide rondleiding langs alle afdeling van ons bedrijf. We hebben dus in sneltreinvaart een rondje gemaakt over het terrein. We vonden het erg leuk dat onze buren op bezoek zijn geweest en we gaan zeker ook een keer langs op de gemeentewerf. Beter een goede buur, dan een verre vriend!

Deel dit bericht: