Een warm hart voor Serious Request
De kerstperiode is aangebroken. Een periode waarin hulp aan anderen en saamhorigheid centraal staan. Daarom ondersteunen wij dit jaar een goed doel, Serious Request 2015. WML Facilitair is een facilitaire dienstverlener met een sociaal hart. Wij zetten ons in voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Wij willen deze mensen op weg helpen en ze iets meegeven voor hun toekomst. Ook Serious Request zet zich dit jaar in voor een goede toekomst, namelijk van kinderen in een oorlogsgebied. Een mooi doel wat aansluit bij de missie van ons bedrijf. Dit gezamenlijk doel maakt dat wij Serious Request een warm hart toedragen.

Onze acties
WML Facilitair heeft 3 activiteiten ondernomen om geld in te zamelen voor Serious Request 2015:

1. Kerstbomen verkoop voor klanten en medewerkers.
2. We hebben er dit jaar voor gekozen om geen relatiegeschenken uit te delen aan onze klanten. De besparing die we hiermee hebben gerealiseerd wordt aan SR15 geschonken.
3. Tot slot hebben we een spaarpot neergezet voor iedereen die graag wat wilde doneren.

Uiteindelijk hebben we met deze 3 acties een mooie opbrengst gerealiseerd van € 2.531,-! Wij willen alle klanten en medewerkers van WML Facilitair bedanken voor hun bijdrage en we wensen iedereen fijne feestdagen.

cheque

Deel dit bericht: