In mei is het groei- en bloeiseizoen weer losgebarsten. Onze groenafdelingen hebben het dan ook druk. Zo druk, dat er behoefte was aan ‘extra handjes’.

WML Facilitair is een organisatie die een groot hart heeft voor Sociaal Ondernemen. Dit zie je ook terug in de werving en selectie van onze nieuwe medewerkers. Wij geven mensen graag een kans. We hebben daarom Baanbrekers ingeschakeld voor de invulling van onze vacatures.

BaanbrekersErvaring is niet de belangrijkste eis. Groene vingers en een gemotiveerde instelling zijn de belangrijkste eigenschappen waar we op selecteren. Na meerdere speeddatesessies zijn de kandidaten geselecteerd. Na een korte proefperiode werden zes talenten aangenomen! Ook zijn er twee talenten vanuit het UWV aangenomen. Deze talenten, die tot voor kort een uitkering ontvingen, hebben ons ervan overtuigd dat ze zich volledig in willen zetten voor onze klanten. Ze zijn aan de slag gegaan in het tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren en in de machinale ploeg.2013-07-29-587

Deel dit bericht: