De Havenbus rijdt alweer een tijdje. En met succes! De bus, die pendelt tussen het Vredesplein en het industrieterrein, wordt bestuurt door Jan, een medewerker van WML Facilitair. Een flink aantal mensen die werken op het industrieterrein in Waalwijk maken gebruik van de gratis service van de Havenbus. Zo ook Suki Nada, die stage loopt bij Studio Piet Pulles. Zij schreef deze leuke referentie over de Havenbus:

De havenbus is een zeer gezellig en zeer handige manier om bij je stageplek terecht te komen. Je krijgt al snel een soort familie gevoel met de verschillende soorten mensen en culturen die zich in de bus bevinden. Jan is dan ook een zeer lieve man en zorgt ervoor dat je op tijd en veilig op je werkplek terecht komt of weer terug op het station! Ik ben zeer tevreden over de havenbus. Natuurlijk is er ook een buurtbusje maar dan moet je een aantal kilometers lopen waar niemand zin in heeft. De havenbus is zeker een big must! Suki Nadal, Stagiaire fotografie, Studio Piet Pulles

De Havenbus is een samenwerking tussen Parkmanagement, de Van Mossel Groep en WML Facilitair. We hopen dat deze service nog lang blijft bestaan en we de medewerkers die naar het industrieterrein moeten kunnen voorzien van vervoer.

havenbus

Deel dit bericht: