imop1Tot 70% van de vloeroppervlakten worden handmatig schoongemaakt met emmer en mop. Dat is intensief en zwaar werk voor de schoonmaker. In grote ruimtes worden de schrob-zuigmachines ingezet. Dit zijn grote machines die grondig reinigen, maar niet goed in alle kleine hoekjes kunnen komen. Daar is nu een oplossing voor: de I-mop.

De I-mop
WML Facilitair heeft onlangs haar eerste I-mop aangeschaft. Deze schrob-zuigmachine heeft ieder onderdeel en aspect van een gewone volwaardige schrob-zuiger. Hij is alleen kleiner en wendbaarder. Met gemak kan deze machines moeilijk bereikbare delen van de vloer reinigen zoals onder de tafel, onder wasbakken en in kleine hoeken.

Een uitkomst
De machine is een uitkomst voor de schoonmaak medewerksters bij Sealskin. Zij kunnen de vloeren nu grondig reinigen met deze lichte en gemakkelijk te bedienen machine. Er zit geen snoer aan de machine en is gemakkelijk te verplaatsen. De kwaliteit van het reinigen met deze I-mop is hoger dan bij handmatig schoonmaken.

Professioneel vloeronderhoud
Meer weten over wat WML Facilitair voor u kan betekenen in het vloerenonderhoud? Neem contact op met onze schoonmaakspecialisten op 0416-671556.

imop4

Deel dit bericht: