Afgelopen week is er hard gewerkt bij onze achterburen: Monkey Town Waalwijk. Hier is een bijzonder stukje kunstgras neergelegd door onze specialisten van de groen afdeling.

Monkey Town is een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Vanaf deze maand is ook buiten spelen mogelijk bij Monkey Town. Er is een speelplaats aangelegd waar kunstgras als ondergrond dient. Kunstgras is een ideale oplossing voor een buitenspeelplaats! Niet alleen ziet het er netjes en verzorgd uit, ook zorgt de valdemping die onder het kunstgras ligt voor extra veiligheid.

Creatief ontwerp
20150429_155728Het was een hele uitdaging voor WML Facilitair om de creatieve ideeën in het ontwerp vorm te geven. Niet alleen bestaat het kunstgras uit de kleuren geel en blauw, die de zee en het strand vormen, ook zijn er verschillende zeedieren in het kunstgras te ontdekken waaronder een schildpad, zeepaardjes en zeesterren.

Na een laag zand, valdemping en lijmband is het kunstgras er volgens het ontwerp ingelegd. Alle stukken zijn met de hand gesneden en ingelegd. Een precisie werk! Tot slot is er infiltreerzand aangebracht over het kunstgras wat zorgt voor extra stevigheid en bescherming.

Dankzij de vakkennis en de strakke hand van onze kunstgras specialisten is het een mooi plaatje geworden. De kinderen die Monkey Town bezoeken, kunnen zich heerlijk uitleven op het buitenterrein.

Deel dit bericht: