stichting normering arbeidVanaf deze maand is WML Facilitair in het trotse bezit van het SNA-keurmerk. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400.

Wat houdt het in?
Aannemers met het SNA-keurmerk hebben hun administratie op orde, dragen op tijd omzetbelasting en loonheffingen af én hun medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland te werken. Kortom: het keurmerk benoemt je tot een betrouwbare (onder)aannemer.

Meer zekerheid
Het doel van het keurmerk is risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes door de Belastingdienst en andere overheidsinstellingen te beperken.  Door te werken met bedrijven die beschikken over het SNA-keurmerk, beperkt een opdrachtgever het risico. Wij zijn daarom trots dat we dit keurmerk hebben behaald.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van de Stichting Normering Arbeid: www.normeringarbeid.nl

Deel dit bericht: