WML Facilitair kiest bewust voor dit stille en schone voertuig.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij WML Facilitair al jaren hoog in het vaandel. We letten zowel op de people-kant van MVO als op de planet-kant. In dit laatste kader hebben we onlangs ons eerste elektrische voertuig in gebruik genomen. Dit nieuwe milieuvriendelijke voertuig is in de plaats gekomen van een wagen die op fossiele brandstof liep. De CO2-uitstoot van onze elektrische wagen is flink minder dan bij zijn voorganger.

WML Facilitair kiest bewust voor dit stille en schone voertuig.

WML Facilitair kiest bewust voor dit stille en schone voertuig.

Geruisloos
Ons elektrische wagentje is compact van omvang. Dat is gemakkelijk omdat we ‘m gaan gebruiken in smalle straten en parken. Hij doet bovendien vrijwel geruisloos zijn werk. Dus niet alleen wat betreft milieubelasting, maar ook wat betreft geluidsoverlast zijn we er flink op vooruit gegaan. Deze auto gaan we binnenkort ook inzetten bij de onkruidbestrijding in de gemeente Heusden. Hier wordt al heel milieuvriendelijk gewerkt met heteluchtmachines voor de onkruidbestrijding. Dit ter vervanging van chemicaliën. Onze milieuvriendelijke auto past erg goed bij deze aanpak.

 

Deel dit bericht: