Trouwe sponsor WML Facilitair – en tevens stichtingpartner van Samen RKC – is ook de komende drie seizoenen verbonden aan RKC WAALWIJK. De huidige overeenkomst is opengebroken en verlengd met drie seizoenen. WML Facilitair zal komend seizoen in de RABO lounge te boek staan als ‘Vedette’, de nieuwe benaming voor het Co-Sponsorschap van de geelblauwen.

Directeur Hans Bax van WML Facilitair is content met de verlenging: “RKC WAALWIJK is voor WML Facilitair een ideaal platform om bestaande klanten te ontmoeten, maar ook om nieuwe relaties aan te gaan. Ook voor de medewerkers van WML Facilitair is de sponsorovereenkomst mooi meegenomen, de medewerkers krijgen namelijk een flinke korting bij het aanschaffen van een seizoenskaart”, besluit Bax.

Algemeen directeur Remco Oversier is ook in zijn nopjes met de volgende sponsor die zijn contract voor meerdere seizoenen verlengd: “Uit de keuze van WML Facilitair spreekt veel vertrouwen. In een economisch moeilijke tijd investeren in ons platform geeft maar eens te meer aan dat Businessclub RKC WAALWIJK het platform is om op zakelijk niveau te scoren”, besluit Oversier.

rkc_waalwijk_logo_4030

Deel dit bericht: