De vernieuwde bibliotheek in Waalwijk bestaat binnenkort één jaar. Elke dag is Jan, beveiligingsmedewerker van WML Facilitair, hier als gastheer/beveiliger aanwezig . Naast het houden van toezicht op de grote collectie boeken staat hij de bezoekers te woord als er geen bibliotheekpersoneel aanwezig is. Zelf vertelt Jan dat hij het enorm gezellig vindt om onder de mensen te zijn. Vandaar dat hij dit werk met veel plezier doet. Op een ochtend komen er zo’n dertig tot veertig bezoekers gokt Jan en in de middag loopt dit aantal flink op.

Jan scant een ingeleverd boek

Jan scant een ingeleverd boek

Uitgebreide inzetbaarheid

WML Facilitair levert niet alleen bij de bibliotheek in Waalwijk beveiligingsdiensten. Ook andere instellingen en bedrijven doen regelmatig een beroep op de ‘sterke arm’ van WML Facilitair. “Wat onze beveiligingsafdeling zo uniek maakt, is de uitgebreide inzetbaarheid”, legt rayonleider beveiliging Anton Gloudemans uit. “We zijn inzetbaar als toezichthouder, gastheer en gediplomeerd beveiliger bij bedrijven, openbare gelegenheden en evenementen. Ook verzorgen wij de beveiliging van de parkeerterreinen in het centrum van Waalwijk. We bieden een mooie diversiteit aan diensten.”

Een collega helpt Jan met het sorteren van de ingeleverde boeken

Een collega helpt Jan met het sorteren van de ingeleverde boeken

Schoonmaak

Niet alleen de afdeling beveiliging is actief bij de bibliotheek in Waalwijk. Ook onze schoonmaakmedewerkers werken op deze locatie om ervoor te zorgen dat de bibliotheek en de kantoren schoon en netjes blijven.

Feestmiddag

WML Facilitair hoopt dat de samenwerking met de bibliotheek nog lang zal voortduren. Vanwege het eenjarig bestaat van de vernieuwde bibliotheek wordt er een feestmiddag gehouden. Deze middag vindt plaats op zaterdag 7 juni a.s. van 13 uur tot 16 uur. Iedereen is welkom bij de bibliotheek aan de Wilhelminastraat 4a te Waalwijk.

bibliotheek

Deel dit bericht: