Würth Nederland b.v. schakelde WML Facilitair in voor hun bedrijfstuin bij hun prachtige hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.

Het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V., een onderdeel van de Duitse Würth-Groep, koos onlangs voor WML Facilitair. De Würth-Groep houdt zich bezig met de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal. Würth schakelde WML Facilitair in voor het onderhoud van de tuin rondom hun prachtige bedrijfspand in ‘s-Hertogenbosch. Een mooie opdracht voor de regioploeg van WML Facilitair! Voor Würth is het weer een goede zet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Würth Nederland b.v. schakelde WML Facilitair in voor hun bedrijfstuin bij hun prachtige hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.

Würth Nederland b.v. schakelde WML Facilitair in voor hun bedrijfstuin bij hun prachtige hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

 

Deel dit bericht: