Schoonmaak 112 woningen

De afdeling schoonmaak van WML Facilitair is de komende maanden te vinden in Den Bosch. Hier werken zij samen met bouwbedrijf Pennings aan de renovatie van 112 woningen. Iedere week worden er door Pennings een aantal woningen aangepakt. Als ze klaar zijn, zorgen de schoonmakers van WML Facilitair voor de eindschoonmaak, zodat de bewoners terug kunnen keren naar een schoon huis.

2014-04-24 11.39.34Een schone werkomgeving

Ook de bouwketen die Pennings in de wijk heeft geplaatst worden schoongemaakt door medewerkers van WML Facilitair. Want niet alleen de bewoners hebben een schoon huis nodig, ook de bouwvakkers en uitvoerders hebben een schone werkomgeving nodig!

Een mooie klus voor én een mooie samenwerking voor WML Facilitair en Pennings.

 

 

Meer weten over de diensten die de afdeling schoonmaak kan leveren? Neem dan contact met ons op via 0416-671556.

Deel dit bericht: