WML Facilitair doet mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Twee dagen langs (21 en 22 maart a.s.) gaan vrijwilligers aan de slag met klussen voor instellingen, scholen en dergelijke. WML Facilitair heeft zich aangemeld om twee van zulke uit te voeren. Zo gaan drie medewerkers van onze regioploeg bij de Pieter Wijten School op vrijwillige basis aan de slag met het lenteklaar maken van de tuin. En bij de Zandley, een onderdeel van Schakelring, gaan we met tien (leidinggevende) medewerkers een handje helpen tijdens een spellenmiddag voor bewoners. Beide organisaties zijn overigens ook opdrachtgevers van WML Facilitair.

Medewerkers van WML Facilitair steken hun handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Medewerkers van WML Facilitair steken hun handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Deel dit bericht: