Wethouder Ronald Bakker (rechts) reikt het PSO-certificaat uit aan Hans Bax, directeur van WML Facilitair.

Wethouder Ronald Bakker van de gemeente Waalwijk reikte op vrijdag 14 maart jl. het PSO-certificaat uit aan Hans Bax, directeur van WML Facilitair. De Waalwijkse dienstverlener op het gebied van groenvoorziening, schoonmaak en beveiliging is het eerste bedrijf in de regio Midden-Brabant dat het PSO-certificaat heeft behaald.

Wethouder Ronald Bakker (rechts) reikt het PSO-certificaat uit aan Hans Bax, directeur van WML Facilitair.

Wethouder Ronald Bakker (rechts) reikt het PSO-certificaat uit aan Hans Bax, directeur van WML Facilitair.

Bijzondere prestatie
In totaal zijn er slechts zestig bedrijven in Nederland die dit kwaliteitsdiploma voor sociaal ondernemen aan de muur hebben hangen. “WML Facilitair heeft het meest uitgebreide diploma mogen ontvangen”, licht Patrick Brom van certificeringsorganisatie Dekra toe. “Hoger dan dit kan niet. Jullie mogen enorm trots zijn op deze bijzondere prestatie.”

“WML Facilitair heeft het meest uitgebreide diploma mogen ontvangen”, licht Patrick Brom van certificeringsorganisatie Dekra toe.

“WML Facilitair heeft het meest uitgebreide diploma mogen ontvangen”, licht Patrick Brom van certificeringsorganisatie Dekra toe.

Arbeidsmarkt
PSO, de Prestatieladder Socialer Ondernemen, is een meetinstrument waarmee bedrijven hun bijdrage aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie kunnen aantonen. “Met de PSO kun je als organisatie laten zien dat je veel doet voor mensen die het niet gemakkelijk hebben op de arbeidsmarkt”, vervolgt wethouder Ronald Bakker. “Het doet me veel deugd dat ik dit certificaat nu mag uitreiken.”

Het was lekker druk tijdens de uitreiking van het PSO-certificaat.

Het was lekker druk tijdens de uitreiking van het PSO-certificaat.

Trots
Directeur Hans Bax toont zich duidelijk trots op de mooie prestatie. “Wij hebben al flink wat certificaten en kwaliteitsdiploma’s in ons bezit. Maar dit PSO-certificaat is toch wel een heel bijzonder exemplaar. We zijn er enorm blij mee. Het is voor ons een mooi startpunt om verder te gaan op onze weg om het volgende certificaat te behalen. Dat wordt dan het mvo-certificaat, voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Een feestelijke toost op het behalen van het PSO-certificaat door WML Facilitair. Van links naar rechts: Ronald Bakker (gemeente Waalwijk), Patrick Brom (Dekra), Hans Bax, Saskia van Huijgevoort (WML Facilitair), Hans Hakkennes (extern certificeringsadviseur).

Een feestelijke toost op het behalen van het PSO-certificaat door WML Facilitair. Van links naar rechts: Ronald Bakker (gemeente Waalwijk), Patrick Brom (Dekra), Hans Bax, Saskia van Huijgevoort (WML Facilitair), Hans Hakkennes (extern certificeringsadviseur).

Deel dit bericht: