Met deze tuin kunnen onze opdrachtgevers jaren vooruit.

Mond-tot-mondreclame werkt. Dit bleek onlangs maar weer. De hoveniers van onze organisatie legden voor een particuliere opdrachtgever in ’s-Hertogenbosch een mooie tuin aan. Toen deze opdrachtgever een stel kennissen op bezoek kreeg, waren deze kennissen meteen onder de indruk van de nieuwe tuin. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de kennissen contact met ons opnamen en met WML Facilitair in zee gingen voor een nieuw ontwerp en de aanleg van hun tuin.

Onze hoveniers legden in Alkmaar een tuin aan.

Onze hoveniers legden in Alkmaar een tuin aan.

Ook voor bestrating kan bij WML Facilitair worden aangeklopt.

Ook voor bestrating kan bij WML Facilitair worden aangeklopt.

In Alkmaar ligt sinds kort een mooie en moderne tuin van WML Facilitair.

In Alkmaar ligt sinds kort een mooie en moderne tuin van WML Facilitair.

Alkmaar
Voor deze klus – een tuin van dertig vierkante meter – reisden onze hoveniers naar Alkmaar. Daar haalden zij eerst de tuin helemaal leeg. Alle oude planten zijn verwijderd. Vervolgens gingen onze groenmedewerkers aan de slag met het opnieuw aanleggen van de tuin. Omdat Alkmaar niet naast de deur is, hebben de hoveniers in de buurt overnacht. Het eindresultaat na drie dagen hard werken is een mooie nieuwe tuin waar de opdrachtgevers uit Alkmaar jaren mee vooruit kunnen.

Met deze tuin kunnen onze opdrachtgevers jaren vooruit.

Met deze tuin kunnen onze opdrachtgevers jaren vooruit.

Deel dit bericht: