Een groepje schoonmakers van WML Facilitair gaat iedere dag naar school. Niet voor het volgen van lessen, maar wel voor het uit de mouwen steken van hun handen. Samen trekken zij er elke dag op uit om in ‘s-Hertogenbosch het complex van Helicon Opleidingen tijdens kantooruren schoon te maken en schoon te houden. Helicon verzorgt vanaf verschillende locaties in Zuid-Nederland eigentijds groenonderwijs en andere bijzondere (bedrijfs)opleidingen op vmbo- en mbo-niveau. Hierbij staan duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. De schoonmakers van WML Facilitair voelen zich erg thuis op de mooie en grote school in de Brabantse hoofdstad. Voor Helicon maakt WML Facilitair trouwens ook Studio T – de vestiging in Tilburg – schoon. De mooie en bijzondere Heliconopdracht is afkomstig van onze collega-facilitaire dienstverlener IBN Facilitair uit Uden.

Deel dit bericht: