De groenprofessionals van WML Facilitair uit Waalwijk blijven ook de komende drie seizoenen actief bij RKC WAALWIJK. Zoveel is zeker nadat de Waalwijkse bedrijven hun samenwerking met drie jaar hebben verlengd.

Onderhoudscontract en sponsoring
Naast een onderhoudscontract voor het complex van RKC WAALWIJK is WML Facilitair bij de geelblauwen ook een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst aangegaan. De naam WML Facilitair zal dus ook de komende drie seizoenen geregeld voorbij komen op de LED-boarding in het Mandemakers Stadion.

Goede samenwerking
“Wij zijn erg tevreden over de goede samenwerking die we al jarenlang hebben met RKC WAALWIJK”, vertelt directeur Hans Bax van WML Facilitair. “Veel van onze medewerkers zijn fan van de Waalwijkse voetbalclub. Voor hen is het een feest voor RKC WAALWIJK te mogen werken. Wij gaan er met ons team alles aan doen om van de komende drie seizoenen weer een succes te maken.”

Pico bello voetbalvelden
Ook algemeen directeur Remco Oversier van RKC WAALWIJK is content met het verlengen van de samenwerking met WML Facilitair. “De groenprofessionals van WML Facilitair zetten in en rondom het Mandemakers Stadion altijd hun beste beentje voor, waardoor onze voetbalvelden altijd van pico bello kwaliteit zijn. We zijn er dan ook blij mee dat het onderhoud van onze velden ook de komende drie seizoenen in de goede en vertrouwde handen is van WML Facilitair.”

Vlnr: Hans Govers, Remco Oversier, Hans Bax, Marc de Vries

Deel dit bericht: