WML Facilitair is kind aan huis bij Natuurmonumenten.

Natuurmonumenten is een klant waar we trots op zijn! Als WML Facilitair hebben we natuurlijk veel met alles wat groen is. Natuurmonumenten zet zich hiervoor landelijk in. De afgelopen jaren voerden we diverse projecten uit samen met Natuurmonumenten. Zo waren we actief in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Verder verzorgden we beplanting en maaiwerk rondom Huis ter Heijde.

WML Facilitair is kind aan huis bij Natuurmonumenten.

WML Facilitair is kind aan huis bij Natuurmonumenten.

Kantoor van Natuurmonumenten
WML Facilitair doet nog veel meer bij Natuurmonumenten. Zo is één van onze schoonmaakcollega’s elke vrijdag druk in de weer om het kantoor van Natuurmonumenten in De Moer schoon te maken. Eén van onze groenmedewerkers verzorgt hier het reinigen van de voertuigen van Natuurmonumenten. Het zijn allemaal leuke werkzaamheden die we graag uitvoeren voor Natuurmonumenten. Met recht is Natuurmonumenten een project van de maand!

Groen- en schoonmaakmedewerkers komen in actie voor Natuurmonumenten.

Groen- en schoonmaakmedewerkers komen in actie voor Natuurmonumenten.

Deel dit bericht: