De knikkertegel werd meteen in gebruik genomen.

De afgelopen dagen was WML Facilitair druk doende met het afleveren van de oranje Koningstegels. De eerste knikkertegel werd op dinsdag 16 april jl. aangeboden aan de Waalwijkse basisschool Baardwijk, een school van Leerrijk! De afgelopen dagen werden de tegels aangeboden aan basisschool Romero in Oud-Heusden, een school van Stichting Scala en aan basisschool Den Bussel in Kaatsheuvel (een onderdeel van Stichting Bravoo). Vrijwel alle basisscholen in onze regio zijn nu voorzien van de koninklijke knikkerpotten. De leerlingen van de scholen kunnen er de komende tijd dus flink op los knikkeren!

Bij basisschool Romero in Oud-Heusden werd de koninklijke knikkerpot geopend met een potje knikkeren door Henk van der Pas, directeur van Stichting Scala, en Hans Bax, directeur van WML Facilitair. Dit gebeurde onder het toeziend oog van schooldirecteur Harry van Hout en een flink aantal enthousiaste leerlingen.

Bij basisschool Romero in Oud-Heusden werd de koninklijke knikkerpot geopend met een potje knikkeren door Henk van der Pas, directeur van Stichting Scala, en Hans Bax, directeur van WML Facilitair. Dit gebeurde onder het toeziend oog van schooldirecteur Harry van Hout en een flink aantal enthousiaste leerlingen.

De koninklijke knikkertegel wordt gelegd. Even na dit moment namen schooldirecteur Jan Peters en twee leerlingen van basisschool Den Bussel in Kaatsheuvel de Koningstegel in gebruik.

De koninklijke knikkertegel wordt gelegd. Even na dit moment namen schooldirecteur Jan Peters en twee leerlingen van basisschool Den Bussel in Kaatsheuvel de Koningstegel in gebruik.

Deel dit bericht: