Onder een luid ‘Leve de koning’ namen de kinderen van basisschool Baardwijk dinsdag 16 april jl. hun Koningstegel in gebruik. De opvallende oranje knikkertegel was even daarvoor door medewerkers van WML Facilitair in de grond gelegd. Onder het toeziend oog van schooldirecteur Henk Boeren en directeur van WML Facilitair Hans Bax werd meteen een knikkerwedstrijdje gehouden. Basisschool Baardwijk is de eerste school in de Langstraat die de speciale oranje Koningstegel in ontvangst mocht nemen. Later deze week worden de tegels bezorgd bij alle overige basisscholen in de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. De leerlingen kunnen deze knikkertegels gebruiken bij het landelijke buitensport- en spelprogramma dat wordt georganiseerd in verband met de troonswisseling.

De knikkertegel werd meteen in gebruik genomen.

De knikkertegel werd meteen in gebruik genomen.

Deel dit bericht: