Rayonleider schoonmaak Laura Verhoeven steekt momenteel de handen flink uit de mouwen in Kwazulu Natal. Samen met collega’s van andere Vebegobedrijven is zij in Zuid-Afrika bezig met het bouwen aan een klaslokaal en een keuken bij de Kintail Primary School. Deze bouwreis is een initiatief van de Vebego Foundation. De bouwreis startte op zaterdag 13 april jl. Zondag 21 april a.s. zijn de bouwers van de Vebegobedrijven weer terug in Nederland. Alle ervaringen en belevenissen zijn online te volgen op een weblog.

De handen uit de mouwen steken in Zuid-Afrika.

De handen uit de mouwen steken in Zuid-Afrika.

Vebego Foundation
De Vebego Foundation wil op een structurele manier een bijdrage leveren aan maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Alle Vebegobedrijven kunnen hier aan meewerken. De aanpak is telkens een combinatie van de handen uit de mouwen steken én kennis overdragen. De belangrijkste doelstelling van de Vebego Foundation is het ondersteunen van mensen met minder kansen. Sinds 2005 zijn er op deze manier diverse projecten gestart. Onder meer in Zuid-Afrika, Ghana en Sri Lanka, maar ook in Nederland.

Deel dit bericht: