Medewerkers van WML Facilitair en Baanbrekers bezorgen binnenkort een speciale oranje ‘Koningstegels’ bij alle basisscholen in de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. De leerlingen kunnen deze knikkertegels gebruiken bij het landelijke buitensport- en spelprogramma dat wordt georganiseerd in verband met de troonswisseling. Niet alleen WML Facilitair en Baanbrekers leveren belangeloos hun medewerking. In de rest van Nederland werken de volgende partijen ook mee om van de Koningstegels een succes te maken:

  • 67 SW-bedrijven
  • Cedris
  • House of Sports
  • Pleinplan
  • MBI
  • Univé
  • Dierenpark Amersfoort
Dit is de knikkertegel die WML Facilitair en Baanbrekers naar basisscholen gaan brengen

Dit is de knikkertegel die WML Facilitair en Baanbrekers naar basisscholen gaan brengen

Deel dit bericht: