En aan de andere kant gaven we de boom een mooie plek in de strakke binnentuin van DMG.

Een bijzonder bedrijf heeft ook een bijzondere tuin. Die conclusie kun je trekken als je de binnentuin van DMG in Waalwijk bekijkt. Bij het hoofdkantoor van deze gigant in keukens, sanitair en meubelen was WML Facilitair enige tijd geleden druk in de weer met het herplanten van een mooie binnentuin. Bezoekers en medewerkers kijken vanuit het gebouw op dit bijzondere stukje groen in het midden van het gebouw.

Met een kraan takelden we de bomen naar de binnentuin van DMG in Waalwijk.

Met een kraan takelden we de bomen naar de binnentuin van DMG in Waalwijk.

Megagrote kraan
Met een megagrote kraan takelden we de bomen over het gebouw heen. Op die manier konden we ze veilig laten landen in de binnentuin. De bomen zijn hier geplaatst op een zeer bijzondere ondergrond. De tuin is namelijk aangelegd op het betonnen dak van de ondergrondse parkeergarage van DMG. De vakkundige hoveniers van WML Facilitair klaarden deze klus met veel plezier en toewijding. Alweer is er een bedrijfsmatig stukje Nederland groener geworden! Overigens tekent WML Facilitair ook voor het onderhoud van de binnentuin en het bedrijfsterrein van DMG. Met recht is DMG dus de klant van de maand!

En aan de andere kant gaven we de boom een mooie plek in de strakke binnentuin van DMG.

En aan de andere kant gaven we de boom een mooie plek in de strakke binnentuin van DMG.

Deel dit bericht: