Het schoonmaakwerk van de gemeente Heusden gaat de komende jaren naar WML. Hiervoor is op 21 juni jl. een overeenkomst ondertekend. Deze overeenkomst geldt met terugwerkende kracht tot 1 januari 2011.

Manager Hans Bax (links) en burgemeester Henk Willems (rechts) zetten hun handtekening onder het schoonmaakcontract. (c) WML Facilitair.

Manager Hans Bax (links) en burgemeester Henk Willems (rechts) zetten hun handtekening onder het schoonmaakcontract. (c) WML Facilitair.

Professionele schoonmakers
WML schakelt voor het schoonmaken van alle gemeentelijke gebouwen in de kernen van de gemeente Heusden de professionele schoonmakers van WML Facilitair in. De keuze van de gemeente viel op WML om een aantal redenen. Zo wilde de gemeente haar eigen SW-bedrijf voorzien van werk. Ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen speelde een rol bij de definitieve keuze. De doorslag werd gegeven door de prijs-kwaliteitverhouding. WML bood het beste werk aan tegen de scherpste prijs.

Een toost op de samenwerking. (c) WML Facilitair.

Een toost op de samenwerking. (c) WML Facilitair.

Deel dit bericht: