WML Facilitair biedt haar opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein wil WML Facilitair op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor de scholen doen.

Lesproject
SchoonPlein is een lesproject voor basisscholen, waarin kinderen aan de slag gaan met het thema ‘leren en leven in een schone omgeving’. Tijdens het project komen kinderen op een creatieve en speelse manier in aanraking met opruimen en schoonmaken. Door deel te nemen aan SchoonPlein worden kinderen zich meer bewust van het belang van een schone omgeving en leren ze hoe zij hieraan kunnen bijdragen. SchoonPlein laat zien dat het schoonhouden van de school iets is wat je samen doet.

Logo Schoonplein.nl.

Opruimen en schoonmaken
De schoonmakers van de school zijn actief bij het project betrokken als expert op het gebied van opruimen en schoonmaken. Zij komen in de klas vertellen over hun dagelijkse werk en beantwoorden de vragen van de kinderen. Op deze manier leren kinderen meer over het vak van de schoonmaker en krijgen onze medewerkers de waardering die zij verdienen.

Meer weten?
Kijk dan op de speciale website over dit project

Deel dit bericht: