Voetbalvereniging DESK uit Kaatsheuvel en WML Facilitair verlengen hun intensieve samenwerking. Hiervoor ondertekenden DESK-bestuursleden Peter Roelen, Cees Dannenberg en Ben van Beers en directeur Hans Bax en uitvoerder Hans Govers van WML Facilitair onlangs een contract. Tot en met december 2014 zorgt WML Facilitair voor het sportveldbeheer en de groenvoorziening van de Kaatsheuvelse hoofdklasser.

Het contract tussen DESK en WML Facilitair wordt ondertekend. (c) DESK.

Het contract tussen DESK en WML Facilitair wordt ondertekend. (c) DESK.

Sportveldonderhoud door WML Facilitair
Het onderhoud van de velden en de groenvoorziening in en om het sportpark Eikendijk is al jaren de taak van de medewerkers van WML Facilitair. Eerst werkten zij in opdracht van de gemeente Loon op Zand. Sinds 1997 werkt WML Facilitair in opdracht van DESK. Dat jaar werd het sportveldbeheer van sportpark Eikendijk geprivatiseerd.

DESK en WML Facilitair: een scorende samenwerking! (c) DESK.

DESK en WML Facilitair: een scorende samenwerking! (c) DESK.

Deel dit bericht: