Het veld van RKC WAALWIJK staat, samen met de grasmat die in het stadion van Go Ahead Eagles ligt, te boek als het beste van de Jupiler League. Tijdens de eerste helft van deze jaargang werden de velden van RKC WAALWIJK en Go Ahead Eagles in de test van de VVCS (Vereniging voor Contractspelers) als beste beoordeeld. De beoordelaars zijn deskundigen; het betreft namelijk de captains van de ploegen die uitkomen in de Jupiler League.

Tussenklassement
Medewerker facilitaire zaken Sander Mijnhijmer, die sinds enkele dagen werkzaam is bij RKC WAALWIJK, is in zijn nopjes met het tussenklassement. “Toen ik hier begon, kreeg ik al te horen dat we in de persoon van Ronald de Nijs de beste lijnentrekker van Nederland in de gelederen hebben”, zegt Mijnhijmer. “Dat ons veld wordt gewaardeerd door de aanvoerders van de teams die in het Mandemakers Stadion op bezoek kwamen tijdens de eerste helft van dit seizoen, is natuurlijk ook prachtig. Aan mij nu de schone taak om ervoor te zorgen dat we met ons veld tot de top blijven behoren. Een mooie uitdaging!

Stijgende lijn
Wij ontfermen ons nu al zo’n drie jaar over het veld van RKC WAALWIJK”, zegt Dirk de Jong, adviseur van Joh Vos Capelle BV. “Voorheen waren we al eens tweede, dus we hebben de stijgende lijn ingezet. Wij blijven alles in het werk stellen om de kwaliteit van de grasmat zo optimaal mogelijk te houden en daarmee de eerste plaats op deze ranglijst te behouden. We zijn hier erg trots op.

Zeer verheugd
Ook Hans Bax, directeur van WML Facilitair, is zeer verheugd over het tussenklassement. “We proberen het veld op Eredivisieniveau te houden en aan deze score te zien, is ons dat vrij aardig gelukt. Maar laten we eerlijk zijn: het veld lígt er ook gewoon heel goed bij. Ja, dit veld mag je gerust een Eredivisiewaardig veld noemen. Hoewel we samen met RKC WAALWIJK altijd kritisch naar de kosten kijken, zijn we er met alle betrokken partijen in geslaagd een goed veld af te leveren. Een mooie teamprestatie!

Deel dit bericht: