Steppers en fietsers zamelen op donderdag 23 december a.s. geld in met een step- en fietstocht vanuit dé Glasstad Leerdam naar hét Glazen Huis in Eindhoven. De 77 kilometer lange benefiettocht voert vanuit Leerdam door de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen naar Eindhoven. Eén van de pleisterplaatsen is Waalwijk. WML Facilitair en hapjes- en broodjescatering Broikes sponsoren de tocht met een lunch voor ruim zeventig personen.
Logo Serious Request.Aids en HIV
Na de lunch aan de Zanddonkweg 14 in Waalwijk kunnen de steppers en fietsers hun tocht naar Eindhoven vervolgen om daar bij de 3FM jocks Coen Swijnenberg. Giel Beelen en Gerard Ekdom hun bij elkaar gestepte en gefietste geld in te leveren. De steppers en fietsers halen met hun sponsortocht geld op voor de 3FM Serious Request-actie tegen aids en HIV.

Deel dit bericht: