Chemievrije onkruidbestrijding is de toekomst! WML Facilitair investeert al enkele jaren in milieuvriendelijk groenbeheer. In de zoektocht naar chemievrije manieren om onkruid te bestrijden, wordt gezocht naar een milieuvriendelijker alternatief. Ook in 2017 zetten we dit door en willen we meer gaan werken met hete lucht machines.

Nieuwe machine
De machinale ploeg van WML Facilitair heeft voor de niet-chemische onkruidbestrijding een nieuwe machine aangeschaft. Deze machine zal ingezet worden in combinatie met een hete lucht aanbouw. Door de hoge temperatuur van de lucht die uit deze machine komt, wordt het onkruid verschrompeld en worden op termijn de kiemen en zaden verbrand. Door de aanschaf van deze machine kunnen we nog meer klanten op milieuvriendelijke wijze bedienen!

De nieuwe Nimos machine.

Machinaal medewerkers
Door de toename van het machinale werk, vooral in het groenseizoen, zijn we nog op zoek naar machinaal medewerkers. Mensen die het leuk vinden om op een machine te werken en zich in te zetten voor een breed scala aan klanten, nodigen we uit om te solliciteren via werkenbij@wmlfacilitair.nl.

Deel dit bericht: