De afgelopen weken wordt er hard gewerkt in de houtwerkplaats van WML Facilitair. En het zijn dit keer geen schuttingen die ze aan het fabriceren zijn. Er worden bouwpakketten gemaakt voor de boomfeestdag!

500 pakketten

De gemeente Waalwijk organiseert voor basisschool leerlingen in de gemeente allerlei activiteiten in het kader van de Boomfeestdag die dit jaar op 22 maart zal worden gehouden. Eén van de activiteiten voor de leerlingen is het in elkaar zetten van vogelhuisjes. Onze medewerkers hebben de bouwpakketten voor deze vogelhuisjes gemaakt, 500 stuks maar liefst! Stuk voor stuk zijn de onderdelen op maat gezaagd, voorzien van een logo en ingepakt.

Montagehulp

Tijdens de boomfeestdag zullen er twee medewerkers van WML Facilitair aanwezig zijn bij het in elkaar zetten van de huisje om de leerlingen te ondersteunen. Met hun vakkennis en het enthousiasme van de leerlingen moet het helemaal goed komen!

 

Deel dit bericht: