Op 26 locaties in de gemeente Waalwijk worden de komende weken groenaanpassingen gerealiseerd. WML Facilitair voert in opdracht van de gemeente Waalwijk deze aanpassingen uit. We vervangen én herstellen op diverse locaties in de gemeente de groenvoorzieningen.

Meerjaren planning

Jaarlijks worden er diverse locaties gelijktijdig opgepakt om een reconstructie uit te voeren. De gemeente Waalwijk geeft aan: “De planning is afhankelijk van het beschikbare budget het betreffende jaar en de prioritering van de locatie. Door deze reconstructies kan er makkelijk en goed onderhoud plaatsvinden en zorgen we ervoor dat de groenvoorziening in de wijken er verzorgd uitziet.”

Bent u benieuwd of we ook bij u in de buurt aan de slag gaan? Neem dan een kijkje op de website van de gemeente Waalwijk voor het volledige overzicht van de locaties.

Groenaanpassingen in de openbare ruimte

Deel dit bericht: