Adelien Peters is sinds 1 juni 2016 de manager van WML Facilitair, de dochteronderneming van Baanbrekers op het gebied van beveiliging, groen en schoonmaak. Zij maakt ook deel uit van het managementteam van Baanbrekers. Adelien is allesbehalve een onbekende voor WML Facilitair. Al vijftien jaar werkte zij in verschillende functies binnen onze organisaties. Als laatste werkte zij als controller bij WML Facilitair. In die hoedanigheid was zij onder meer verantwoordelijk voor de backoffice van WML Facilitair.

adelien-foto

Veranderingen en kansen
“Ik heb er enorm veel zin in om als manager van WML Facilitair verder te bouwen aan de toekomst van zowel WML Facilitair als Baanbrekers”, vertelt Adelien. “Er komen veel veranderingen en kansen af op onze maatschappelijk betrokken organisaties. Aan het in goede banen leiden van deze veranderingen en het benutten van deze kansen draag ik graag mijn steentje bij. Samen met onze bijzondere mix aan medewerkers wil ik er voor zorgen dat onze opdrachtgevers zo goed mogelijk worden ontzorgd op het gebied van groen, schoonmaak en beveiliging.”

 

Deel dit bericht: