Het maaiseizoen is begonnen bij WML Facilitair. De stijgende temperaturen en de regen van de afgelopen weken hebben ervoor gezorgd dat het gras al aardig begint te groeien. Onze maaiers gaan er daarom op uit. Om al onze bestaande en nieuwe klanten goed van dienst te kunnen zijn hebben we geinvesteerd in een nieuwe maaimachine. En deze is vandaag geleverd door Staadegaard.

Milieubewust
De nieuwe John Deere cirkelmaaier van WML Facilitair heeft een lage CO2 uitstoot en is zuinig in gebruik. Door de minimale milieubelasting past hij goed in ons MVO beleid. En niet alleen wij profiteren hiervan, ook onze opdrachtgevers. Deze nieuwe machine gaat ingezet worden in de gemeente Vught, waar ze het belangrijk vinden dat de maaiwerkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk worden uitgevoerd. Onze nieuwe machine past goed in dat plaatje.

 

 

Deel dit bericht: