Wat is NLdoet?
Het Oranje Fonds organiseerde op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

2015-03-20 13.50.39 

WML Facilitair doet ook mee
Als organisatie met een groot hart voor maatschappelijk ondernemen, heeft WML Facilitair ook de handen uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet. Er zijn 3 klussen aangepakt afgelopen vrijdag:

  • Bloemen leveren voor RIBW om het dakterras op te fleuren van hun locatie in Waalwijk
  • De medewerkers van de machinale ploeg hebben het schoolplein geveegd van Basisschool de Duinsprong
  • Twaalf kantoormedewerkers hebben de woonunits van Verzorgingshuis de Vossenberg in Kaatsheuvel aan de buitenkant gereinigd

Fijn dat we iets voor elkaar en de maatschappij hebben mogen betekenen!

Deel dit bericht: