De Mandemakers Groep (DMG) in Waalwijk koos onlangs voor WML Faciltair voor de renovatie van twee grote vijvers. Deze vijvers liggen aan de voorzijde van het gebouw van de Badenman in Waalwijk. DMG werkt al tijden samen met WML Facilitair op het gebied van groenvoorziening. Zo is WML Facilitair verantwoordelijk voor het groenonderhoud rondom de verschillende panden van DMG.

Renovatie vijver
De twee bestaande vijvers zijn leeggehaald.  Op verzoek van DMG is er nu een volledig nieuwe vijver aangelegd. Samen met Ecolan is gekozen voor EPDM-rubberfolie. Dankzij deze speciale rubberfolie kan de vijver nauwkeurig worden afgewerkt en is deze vorst- en wortelbestendig. De vijver met fonteinen zorgt er samen met het omliggende groen voor dat bezoekers van de Badenman een aangename indruk krijgen zodra zij het terrein opkomen. Ook vanaf de A59 is de nieuwe vijver te bewonderen.

Deel dit bericht: