Leerlingen kregen tekst en uitleg over werken bij WML Facilitair.

Bij WML Facilitair waren onlangs flink wat scholieren op bezoek. Dit gebeurde in het kader van het project Op Stap Naar Werken. Dit is een regionaal initiatief van het Waalwijks Bedrijven Platform (WBP) en de scholen voor voortgezet onderwijs om leerlingen te helpen bij hun loopbaanoriëntatie en hun uiteindelijke beroepskeuze. Dit jaar maakten tweedejaarsleerlingen van het vmbo kennis met allerlei bedrijven en organisaties in en om Waalwijk.

Leerlingen kregen tekst en uitleg over werken bij WML Facilitair.

Leerlingen kregen tekst en uitleg over werken bij WML Facilitair.

Drie groepen
In totaal zijn er drie groepen leerlingen op bezoek geweest. Eerst hebben de leerlingen een quiz gedaan over WML Facilitair. Ook mochten ze vragen stellen over de beroepen die er bij WML Facilitair zijn. Daarna kregen de scholieren op een interactieve manier uitleg over de schoonmaak en het groen. De leerlingen mochten zelf aan het werk met een schrobmachine. Ook kregen zij demonstraties van maaiwerkzaamheden te zien.

 

Deel dit bericht: