WML Facilitair en Natuurmonumenten werken al jaren nauw samen. Dat doen zij op het gebied van schoonmaak en op het gebied van de groenvoorziening. Onlangs waren de groenmedewerkers van WML Facilitair bezig met drie leuke en interessante klussen voor Natuurmonumenten. Zo zijn ze druk in de weer geweest met aanplant- en afrasteringswerkzaamheden bij Plantloon in de buurt van camping Het Genieten. Ook waren onze medewerkers bezig met het afzetten van de houtwal aan de Oude Bossche Baan tussen Bos en Duin en De Rustende Jager. Verder werden tussen Giersbergen en Helvoirt flink wat bomen en struiken geplant. De groenmedewerkers namen tussen de bedrijven door ook nog even plaats in de schoolbanken voor een kettingzaag- en bosmaaieropleiding. Het praktijkgedeelte van deze opleiding mochten de groenmedewerkers uitvoeren in een gebied van Natuurmonumenten.

Deel dit bericht: