Medewerkers en wethouders van de gemeente Loon op Zand, ondernemers van winkeliersvereniging Kaatsheuvel en medewerkers WML Facilitair staken de koppen bijeen om van de opschoonweek een succes te maken. Deze drie partijen beseffen dat ze samen verantwoordelijk zijn voor een veilig en schoon centrum.

Medewerkers van WML Facilitair kwamen in actie tijdens de opschoonweek. (c) www.nederlandschoon.nl

Medewerkers van WML Facilitair kwamen in actie tijdens de opschoonweek. (c) www.nederlandschoon.nl

Vereende krachten
De opschoonweek werd gehouden van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juni jl. De hele week lang werd met vereende krachten gewerkt aan het schoonmaken van het centrum van Kaatsheuvel. Dankzij alle inspanningen ligt het centrum er weer een stuk schoner en veiliger bij.

Deel dit bericht: