Het sneeuwschuiven is voor het materieel van WML Facilitair geen probleem.

Voor de meeste mensen begint na vandaag het weekend en is de werkweek ten einde. De medewerkers van de machinale ploeg van WML Facilitair gaan nog even door. Er wordt ijzel en sneeuw voorspeld, dus onze groenmannen gaan aan de slag met sneeuwschuiven en strooien.

Winters weer
Het is de hele week al koud en er is al flink gestrooid door de medewerkers van WML Facilitair. De werkweek is dan wel voorbij, maar de vrieskou blijft. Er wordt zowel sneeuw als ijzel voorspeld. Dit betekent dat WML Facilitair gewoon door werkt. We volgen voor de werkzaamheden van gladheidsbestrijding de meldingen van Rijkswaterstaat. Als zij gaan strooien, dan doen wij mee!

Het sneeuwschuiven is voor het materieel van WML Facilitair geen probleem.

Klantgerichte aanpak    
Ons klantenbestand bestaat uit een grote diversiteit van bedrijven, scholen en instellingen. Iedere klant vraagt om een andere aanpak. Beginnen ze bij een bedrijf om 7.00 uur met werken op zaterdagochtend? Dan zorgen we dat voor die tijd het terrein schoon en begaanbaar is. Bij zorginstellingen hebben ze vaak smalle paden waar de strooimachine niet bij kan. Om ongevallen te voorkomen strooien we hier daarom veel stukken met de hand. Dit doen we ook bij nooduitgangen en op trappen. Veiligheid staat voorop!

 

Handen uit de mouwen
De medewerkers van WML Facilitair steken de handen uit de mouwen om onze klanten op een goede manier te bedienen. Dag en nacht staan zij voor u klaar. Want ondanks dat een laagje sneeuw ontzettend mooi kan zijn, kan de gladheid voor gevaarlijke situaties zorgen.

Op voetpaden en bij bedrijfsingangen kan ook met de hand worden gestrooid.

Op voetpaden en bij bedrijfsingangen kan ook met de hand worden gestrooid.

Meer weten over gladheidsbestrijding? Neem contact op met WML Facilitair!

Deel dit bericht: