Wethouder Hans Brekelmans ondertekende op 31 maart jl. het contract voor de schoonmaak in het gemeentehuis van Waalwijk met algemeen directeur Marion van Limpt van Baanbrekers/WML Facilitair. Op 2 mei 2016 stapt de gemeente Waalwijk over van avondschoonmaak naar dagschoonmaak. Het doel is onder meer om mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werk te helpen en meer diensten te betrekken van Baanbrekers en van WML Facilitair, de dochteronderneming van Baanbrekers.

Wens van de gemeenteraad
Met het aangaan van de overeenkomst geeft de gemeente gehoor aan de wens van de gemeenteraad van Waalwijk. Wethouder Brekelmans: ”Dagschoonmaak geeft de schoonmaakmedewerker een gezicht. De interactie met medewerkers van de gemeente bevordert de waardering en zorgt voor wederzijds begrip.” Afgelopen maanden vond een inkoopprocedure plaats. Daarna is de opdracht aan Baanbrekers/WML Facilitair gegund. De overeenkomst loopt tot 1 mei 2019, met een mogelijke verlenging van drie keer een jaar.

Wethouder Hans Brekelmans van Waalwijk en Baanbrekersdirecteur Marion van Limpt ondertekenden het contract voor de schoonmaak van het gemeentehuis van Waalwijk. Foto: Jan Stads/Pix4Profs.

Wethouder Hans Brekelmans van Waalwijk en Baanbrekersdirecteur Marion van Limpt ondertekenden het contract voor de schoonmaak van het gemeentehuis van Waalwijk. Foto: Jan Stads/Pix4Profs.

 

Deel dit bericht: