samenloopvoorhoopOp 18 en 19 April 2015 kleurt de gemeente Heusden paars en staat geheel in het teken van de SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang zullen teams in de Poort van Heusden (voormalig Land van Ooit) zich inzetten voor de strijd tegen kanker. We gaan proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek, zodat deze nu nog dodelijke ziekte ooit een chronische ziekte gaat worden. Maar vooral willen we ook de saamhorigheid en het wij-gevoel creëren.

 

Team WML Facilitair
De medewerkers worden niet alleen in hun privé maar ook op het werk geconfronteerd met kanker. Ze hebben dan ook een team samengesteld van ruim 30 personen die zich tijdens deze 24-uur durende estafette gaan inzetten in de strijd tegen deze ziekte. Ook onze klanten en leveranciers zetten zich in! Samen hebben we tot nu toe al € 1.600,- opgehaald en tijdens de SamenLoop voor Hoop hopen we door de verkoop van mooie producten nog meer geld op te halen voor het KWF.

Geschiedenis
In 2006 introduceerde KWF Kankerbestrijding de SamenLoop voor Hoop in Nederland. Het concept is overgewaaid uit Amerika en is de Nederlandse vertaling van Relay for Life, het grootste inzamelingsevenement ter wereld ten bate van de kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is licentiehouder voor Nederland. Sinds 2006 organiseren veel vrijwilligers op verschillende plaatsen in Nederland deze regionale 24-uurswandelestafette. Die 24 uur staan symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat.

 

Wij willen al onze relaties die een bijdrage hebben geleverd aan dit evenement bedanken!
Ook wensen we de deelnemers van team WML Facilitair veel succes met het wandelen.

samenloop voor hoop

Deel dit bericht: