Dit is een voorbeeld van een kerstboom zoals onze schuttingmakers 'm maken.

Kerstbomen groeien over het algemeen in de volle grond. Toch kunnen ze ook worden gemaakt. Dat bewijzen de onze schuttingbouwers wel. Op verzoek van een opdrachtgever gingen deze handige medewerkers aan de slag met schuttinghout. Binnen een mum van tijd hadden de schuttingexperts er een heuse en vooral hippe kerstboom van gemaakt. Deze moderne kerstboom van schuttinghout kan op allerlei manieren worden opgetuigd. Natuurlijk behoort schilderen in feestelijke kersttinten ook tot de mogelijkheden. De klant kan naar hartenwens zijn of haar boom versieren. Tip: met een punaise hang je ‘m zo vol met kerstkaarten! Ook interesse in zo’n hippe kerstboom? We maken en leveren de houten boom in twee formaten: 1,2 en 2 meter hoog. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dit is een voorbeeld van een kerstboom zoals onze schuttingmakers 'm maken.

Dit is een voorbeeld van een kerstboom zoals onze schuttingmakers ‘m maken.

Deel dit bericht: